Sponsring

Välkommen att delta som sponsor för Gospelfestival i Fagerås
lördagen den 12 oktober 2019

I Frykerudsbygden finns ett antal föreningar och organisationer verksamma inom olika områden som alla är uppfyllda av en och samma tanke

Vi kan….

Gospelfestivalen, som arrangeras för 10:e året i rad, är en vandringsfestival, där besökaren under hela dagen kan besöka 7 scener. På varje scen ges 6 musikframträdande. Det bjuds på gospel i en generös definition alltifrån traditionell körgospel, tradjazz, negro spirituals och instrumentalmusik. Besökaren möter 150 engagerade musiker och sångare. Arrangemanget växer i omfattning varje år.

Syftet är att stärka bilden av vår bygd genom att erbjuda besökarna en mötesplats där man kan ta del av en musikupplevelse av god klass. Att träffas och trivas.

Ditt namn som sponsor presenteras på varje scen och vår hemsida. Vi som arrangörer är övertygade om att det stärker ditt varumärke i vid bemärkelse.

Sponsringsebjudande:
Nivå 1:
Företagets namn på väggaffisch och web samt 1 Festivalspass (1 biljett till samtliga scener)
Pris 500 kr

Nivå 2:
Företagets namn på väggaffisch och web samt 2 Festivalspass (2 biljetter till samtliga scener)
Pris 1000 kr

Informationsmaterial
Dessutom erbjuder vi dig som väljer något av ovanstående alternativ att i anslutning till huvudscenen inomhus på 2 x 2 m kort presentera ditt företag i form av roll-ups och annat presentationsmaterial (broschyrer, visitkort)
Pris 500 kr/plats

Vill du veta mer om Gospelfestival i Fagerås och våra sponsorsmöjligheter kontakta Krister Jonsson 070-5740503 mail till krister.jonsson@meusburger.se

Vi tar emot din anmälan genom att du skickar ett kort mail till Krister eller Kerstin Wallin kerstinwallin@telia.com så hjälper vi dig att komma vidare med din anmälan som sponsor till Gospelfestival i Fagerås 12 okt 2019.

Välkommen som sponsor till Gospelfestival i Fagerås!

Permalänk till denna artikel: http://gospelfestival.se/sponsring/